pátek 30. května 2014

Bezpečnostní systém pro klidný spánek ve Vašem domě

Bezpečnostní systém pro klidný spánek ve Vašem domě

Abychom nemuseli mít neustále strach o náš majetek, vyplatí se investovat peníze do kvalitního zabezpečovacího systému. Bezpečnostní systém je vhodný nejen pro rodinné domy nebo chaty, ale i pro byty, kanceláře, prodejny, sklady nebo výrobní haly.

Bezpečnostní systém pro klidný spánek ve Vašem domě





Co vše může obsahovat bezpečnostní systém pro váš dům?

bezpečnostní systém pro váš dům
Profesionální zabezpečení domu či bytu zahrnuje kromě samotného systému také speciální GSM komunikátor, který v případě vniknutí cizí osoby ihned pošle zprávu na mobil uživatele. Díky kombinaci bezpečnostního systému s připojením k bezpečnostnímu centru tak získáte maximální ochranu.
Součástí zabezpečení vaší nemovitosti mohou být i bezpečnostní kamerové systémy (CCTV), které si můžete vybrat ve třech různých variantách – základní analogové, kvalitnější IP kamery nebo nejmodernější kamery v HD rozlišení.

Jaké jsou základní typy bezpečnostních systémů?


Základní rozdělení bezpečnostních systémů je na drátové a bezdrátové systémy. Drátový bezpečnostní systém je možné pořídit za výhodnější cenu a i jeho údržba vyjde levněji. Zároveň je odolnější vůči rušení a je možné si k němu vybrat z velkého množství různých prvků.
bezdrátový bezpečnostní systém
Oproti tomu bezdrátový bezpečnostní systém nevyžaduje žádné stavební úpravy, lze ho snadno přenést na jiné místo a je vysoce flexibilní. Zatímco drátový systém je díky nižším nákladům vhodnější pokud máte dům rozestavěný, nebo ho rekonstruujete, v případě hotových staveb nebo u historických objektů je obvykle potřeba využít bezdrátový systém.


Pronájem bezpečnostního systému

Profesionální a spolehlivý bezpečnostní systém ale není nutné přímo kupovat – v případě zájmu si zabezpečovací zařízení můžete i pronajmout. Pronájem je vhodný pro nekomerční i komerční objekty a lze k němu zařídit i připojení na speciální tísňovou linku. Veškeré bližší informace najdete na webových stránkách www.ascz.cz.

6 komentářů:

  1. Tak pod toto se velice rád podepíšu. Zabezpečení vlastního domova a majetku je v dnešní době neskutečně důležité. Zvlášť pokud má doma člověk například nějaké cennosti. Právě ty já doma mám. Část peněz mám uložených ve zlatě a teď mě dost láká například i investiční platina. Zlato mám samozřejmě schované v trezoru. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rád bych v blízké době investoval do modernizace své firmy a nějaké lepší zabezpečení určitě bude potřeba. Mimo to chci ale investovat i do nového vybavení výrobní haly. To bude asi největší položka. Rád bych tam nakoupil nějaké nové stroje od Canmet které sice nejsou levné, ale zase nám pomohou zvýšit konkurenceschopnost, což je v dnešní době potřeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeším teď dost podobný problém. Od koho jste si to zabezpečení nakonec nechal udělat? Také mám právě v plánu nakoupit drahé vybavení do firmy, hlavně pak kompresory a ty bude chtít nějak zabezpečit. Jen teda pořád nemám jasno od koho si kompresory nechat dodat. Už jsem si zkoušel hledat šroubový kompresor prodej a pár firem jsem našel, ale ještě pořád nevím kterou vybrat.

      Vymazat
  3. Líbí se mi inteligentní domy, ale rekonstruovala jsem starý, ze kterého se snažím udělat hlavně úsporný. Nechala jsem vyměnit okna, pořídila fasádu a po zateplení i nainstalovat tepelné čerpadlo s topením do podlahy. Pro jistotu jsem si nechala i zrekonstruovat komín, abych mohla vytápět dům občas kotlem na topné pelety.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se fakt hodně líbí i to, že třeba vývoj mobilní aplikace na míru dneska už dokáže udělat takový systém, který to trackuje prostřednictvím třeba prstýnku. Nedávno jsem nad tím fakt přemýšlel, že bych si ten tracker docela rád pořídil. Přeci jenom bych si rád nastavil i nějaké záležitosti ohledně zdravého životního stylu. :)

    OdpovědětVymazat